Vodafone – telefoon abonnement met kado acties

vodafone

Kijk voor meer informatie over deze actie:

Algebeld – gsm met kado
Caste – telefoon met kado
Ritel – gratis kado bij abonnement

Vodafone ken je waarschijnlijk wel van de reclame, met hun slogan: Power to you (vrij vertaald: jij hebt het voor het zeggen). Het is dan ook een echt wereldmerk. In 1985 was het via Vodafone dat het eerste mobiele telefoongesprek plaatsvond. Tegenwoordig draagt Vodafone bij aan duurzame projecten. Wil je een telefoonabonnement afsluiten voor je kind(eren)? Vodafone heeft veel tips en handvaten voor veilig gebruik van smartphones, tablets en laptops. Zo leren jij en je kinderen hoe je het beste met deze apparatuur omgaat, en dat is heel waardevol met de snelle ontwikkelingen van onder meer social media. Het is, kortom, een goede keuze als je een mobiel abonnement bij Vodafone wilt afsluiten, want je krijgt buiten je abonnement nog veel extra’s.

Voordelen Vodafone

Natuurlijk kies je niet alleen maar voor Vodafone omdat het een sterk merk is. Het merk wordt een stuk minder belangrijk op het moment dat je gaat voor een specifiek kado. Toch heeft Vodafone wel een paar voordelen die je waarschijnlijk wilt weten. Zo is het netwerk zeer uitgebreid en zal de organisatie nog lang blijven bestaan. Je kunt, nadat je je mobiele abonnement hebt afgesloten, online op MyVodafone altijd je abonnementgegevens inzien en wijzigen. Natuurlijk komt er nog bij dat je bij Vodafone veel aanbiedingen krijgt, bijvoorbeeld acties met een cadeau bij je abonnement! Wil je zakelijk bellen? Ook dan heeft Vodafone veel acties en aanbiedingen voor je.

De nieuwste telefoon of een cadeau?

Een lastige keuze. Wil je een nieuw mobieltje bij je abonnement van Vodafone? Of kies je dit keer voor een leuk cadeau als je je abonnement afsluit? Een cadeau krijgen klinkt veel mensen goed in de oren. Logisch, want normaal betaal je een behoorlijk bedrag als je bijvoorbeeld een tablet, een laptop of een game console wilt kopen. Kies je voor een cadeau bij je mobiele abonnement, dan betaal je maar een klein bedrag bij – en soms helemaal niets, want veel cadeaus zijn helemaal gratis. Niet verkeerd dus, en dat is ook de reden Vodafone op die wens inspeelt en leuke acties heeft.

Cadeaus

De cadeaus die je bij je abonnement bij Vodafone krijgt verschillen behoorlijk. Het aanbod loopt uiteen van een eenvoudige tablet tot een nieuwe gratis laptop kado of een Xbox 360. Je kunt vaak met abonnementen van twee jaar kiezen uit meer cadeaus dan wanneer je een abonnement voor een jaar afsluit bij Vodafone. Houd dit dus in je achterhoofd als je kijkt bij de cadeaus voor een jaar – misschien is het cadeau dat jij wilt hebben wel gratis bij een tweejarig abonnement te krijgen.

Extra cadeaus bij acties van Vodafone

Misschien wil je niet per se een cadeau, maar vind je het belangrijker om in te gaan om een actie van Vodafone waarbij je een nieuw mobieltje krijgt bij je telefoonabonnement. Als je goed oplet, kun je bij diverse  telefoon abonnement met kado acties van Vodafone nog meer extra’s krijgen dan allen je mobieltje. Zo krijg je bij bepaalde telefoons een flip cover of een beschermhoesje cadeau. Er zijn ook telefoonabonnementen waarbij je autoladers cadeau kunt krijgen. Dat zijn leuke extra’s waaruit je kunt kiezen, zeker omdat je weet dat je sowieso al een telefoon gratis of tegen bijbetaling bij je abonnement kunt krijgen. Los zijn die kleine cadeautjes, zoals een autolader, vaak toch prijzig. Klik daarom eens rond en sluit dan de beste deal voor je abonnement bij Vodafone.