Ben

benBen heeft een heel slimme naam uitgekozen: een naam van zowel een persoon als van een werkwoord. Ben (daar heb je hem al!) je op zoek naar een nieuwe mobiele telefoonprovider om een abonnement bij af te sluiten, dan kom je Ben dus vaak tegen. Ben begon ooit in 1999, en is later ondergebracht bij T-Mobile. Het bestond toen niet meer onder de naam ben. Sinds 2008 is Ben weer terug onder de eigen naam en dekt het landelijk (voorheen alleen in de Randstad) via het netwerk van T-Mobile, die eigenaar is van Ben. Wist je trouwens dat Ben voorop liep met internet? Zij waren indertijd de eerste mobiele provider die mobiel internet aanboden (toen nog bekend als WAP).

Abonnement bij Ben

Een abonnement bij Ben kun je heel eenvoudig online afsluiten. Natuurlijk is Ben niet de enige provider die abonnementen aanbiedt voor je mobiel. Daarom moet Ben wat extra’s bieden om je te lokken. Je kunt dan ook kiezen uit veel leuke acties wanneer je een mobiel abonnement bij Ben af wilt sluiten. Kies bijvoorbeeld voor een nieuw mobieltje bij je abonnement, of ga voor een extraatje als een game console of de nieuwste tablet. Maak gebruik van de hoeveelheid mobiele aanbieders en kies voor de scherpste prijs met het mooiste kado: kies voor Ben!

Mobiel abonnement met cadeau

Een mobiel abonnement voor een scherpe prijs afsluiten bij Ben is leuk, maar het is natuurlijk pas echt leuk als je wat extra’s krijgt bij je mobiele abonnement, zoals een telefoon of een tablet of een spelcomputer. Als je bij Ben een telefoonabonnement afsluit, kun je bij diverse acties kiezen voor zo’n leuk cadeau. Let goed op dat je je niet blind staart op het cadeau bij je abonnement krijgt, maar dat je vooral ook een bundel kiest die bij je past. Om dit na te gaan kun je kijken naar je huidige bel- en internetgedrag. Als je bijvoorbeeld 130 minuten per maand belt, kun je 150 minuten in je bundel kiezen zodat je zeker genoeg hebt en niet buiten je bundel belt, wat vaak een stuk prijziger is.

Geld als kado bij Ben

Toegegeven, je krijgt niet zomaar geld op je rekening gestort. Maar het is natuurlijk ook stukken beter als je geld gewoon op je rekening blijft staan. Dat gebeurt er als je een goede actie vindt voor een abonnement voor je mobiel bij Ben. Je betaalt per maand minder, en dus bespaar je en verdien je daarmee geld. Ben heeft zoals veel providers vooral interessante kortingen voor iedereen die een wat langduriger abonnement afsluit. Vooral als je twee jaar bij Ben besluit te blijven, krijg je daar veel korting voor. Geld besparen kan een heel goed cadeau zijn! Nu hoef je alleen nog maar te bedenken wat voor cadeau je voor jezelf gaat kopen omdat je zoveel geld uitspaart bij Ben.

Waarom Ben als mobiele provider?

Zoals gezegd zijn er tegenwoordig heel veel aanbieders van mobiele abonnementen. Ben heeft als voordeel dat je tweejarige mobiele abonnementen kunt afsluiten waarbij de prijs na het eerste jaar niet opeens omhoog gaat. Je hebt dus 24 maanden lang hetzelfde tarief. Ook kun je altijd je bundel aanpassen, en dat is een prettige garantie. Bekijk daarom de acties die momenteel lopen voor Ben en sluit vandaag nog je gsm met kado af!