Telefoon met kado actie zelf samenstellen

Je weet misschien wel dat je geregeld bij een telefoon abonnement een kado kunt krijgen. Maar wist je ook dat het mogelijk is om dit kado zélf samen te stellen? Je kan dus helemaal zelf bepalen wat jouw cadeau wordt wanneer je een telefoon abonnement afsluit. Hoe gaaf is dat?

Stel je eigen actie samen:

Algebeld
Caste
Ritel

Zelf een cadeau samenstellen?

Wat houdt dat nou in, dat je zelf een cadeau kunt samenstellen bij het afsluiten van je telefoon abonnement? Het betekent dat je bij het afsluiten van een abonnement zelf nog een extra cadeau mag uitzoeken. Dit kan van alles zijn. Doorgaans zijn er meerdere opties waar je uit kan kiezen. Soms kun je ook kiezen uit meerdere kleine cadeaus, maar vaak zijn er ook grote cadeaus, zoals navigatiesystemen en spelcomputers.

Wat voor een kado’s?

Je hebt de keuze uit talloze cadeaus. Zoals al werd gezegd kunnen dit bijvoorbeeld navigatiesystemen en spelcomputers zijn, maar ook laptops, ipads, en televisies behoren tot de mogelijkheden. Kleinere cadeaus kunnen bijvoorbeeld digitale camera’s of cadeaubonnen zijn voor diverse winkels.

Waarom deze cadeaus?

Waarom geven providers dit soort cadeaus weg bij een abonnement? Dit heeft te maken met het geld dat het een provider oplevert wanneer ze nieuwe klanten hebben. Je zit immers voor minimaal een jaar vast aan een contract en levert voor het bedrijf dus een jaar lang inkomsten op. Bij veel contracten zit je er zelfs twee jaar aan vast. De kosten van deze dure cadeaus kunnen bedrijven gemakkelijk weer uit de inkomsten halen en jij kunt daar weer een voordeel uit halen.

Voordat je werkelijk een abonnement afsluit, doe je er verstandig aan de voorwaarden goed door te nemen. Lees wat je nou eigenlijk afsluit, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Check hoe het zit met garantie en hoe het contract er zelf uitziet. Controleer ook altijd goed of je abonnement niet te duur is. Het is zonde als je een jaar lang te veel betaald en de kosten er zelf niet uit kan halen, omdat je bijvoorbeeld niet genoeg belt.

Hoe sluit je het abonnement af?

Een abonnement afsluiten kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld naar de winkel gaan en daar een abonnement afsluiten bij één van de medewerkers. Het is ook mogelijk om online je abonnement af te sluiten. Bij de meeste providers is dit zeer gemakkelijk en dien je alleen een formulier in te vullen. Soms is het ook mogelijk telefonisch een abonnement af te sluiten.