Tele2 – telefoon abonnement met kado

tele2

Kijk voor meer informatie over deze actie:

Algebeld – gsm met kado
Caste – telefoon met kado
Ritel – gratis kado bij abonnement

Tele2 is een relatief nieuwe aanbieder van mobiele telefonie en natuurlijk de daarbij behorende mobiele telefoonabonnementen. Oorspronkelijk komt het uit Zweden en inmiddels kun je in 10 landen bellen met de provider.  Tele2 heeft altijd bekend gestaan om zijn lage tarieven, en inmiddels horen daar ook leuke acties bij waarbij je een luxe cadeau krijgt bij je nieuwe telefoonabonnement. Het loont dus zeker de moeite om rond te kijken bij de aanbiedingen van Tele2.

Kado bij je abonnement

Zoek je een goed abonnement maar wil je daar wat extra’s bij? Dan kun je je mobiele abonnement afsluiten bij Tele2. Behalve aanbiedingen met een nieuwe telefoon heb je er namelijk ook acties waarbij je een cadeau krijgt bij je mobiele abonnement. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is te kiezen of je één of twee jaar bij Tele2 wilt blijven en wat voor bundel je wilt. Bij de duurdere bundels hoort natuurlijk ook een duurder cadeau en bij de tweejarige abonnementen is het aanbod extra uitgebreid. Hier kies je voor de nieuwste tablets en game consoles die je gratis krijgt als je een abonnement bij Tele2 afsluit.

Kies je cadeau bij Tele2

Wat voor cadeau wil jij het liefst als je een mobiel abonnement afsluit? Een Xbox 360? Een gratis iPad? Of misschien een PlayStation of een Wii? Er is veel mogelijk bij Tele2 en je kunt er zelfs voor kiezen om een spelpakket te kopen waarbij je zowel de console als een spel cadeau krijgt bij je mobiele abonnement. Op die manier hoef je niet nog naar de winkel als je nieuwe spelcomputer wordt geleverd – je kunt gelijk je gang gaan.

Geld bij je abonnement

Bespaar je liever op je mobiele telefoonabonnement? Dan is het een optie om niet te kiezen voor een actie met een cadeau, maar om te kiezen voor een bespaaractie. Je kunt bijvoorbeeld een sim-only-abonnement kiezen. Daarbij krijg je geen nieuw toestel en je krijgt ook geen cadeau, maar wat je wel krijgt is een flinke korting. Je kunt zo per jaar honderden euro’s besparen en dat is natuurlijk niet verkeerd. Vooral op een tweejaarlijks abonnement met een simkaartje bespaar je grote bedragen. Kijk dus ook eens of dit misschien iets voor je is – tenminste, als je huidige mobiele telefoon nog in orde is of als je je mobieltje liever los bestelt.

Sim Only

Sim only heb je al voor een paar euro per maand bij Tele2. Als je dat vergelijkt met een gemiddeld maandbedrag van 30 euro aan telefoonkosten, kun je er behoorlijk op vooruitgaan. Check dus snel of je telefoon het nog goed doet, wie weet is sim only bij Tele2 wel je best keuze.

Telefoon bij je abonnement van Tele 2

Tele 2 heeft natuurlijk ook een groot assortiment telefoons die je als cadeau bij je nieuwe mobiele abonnement kunt krijgen. Hier staan dan ook zeker de nieuwste smart phones tussen. Wil je per maand iets goedkoper uit zijn? Dan kun je kiezen voor een minder nieuwe telefoon die wel dezelfde functies heeft. Je kunt dan per maand een aardig geldbedrag uitsparen en krijgt alsnog een nieuwe telefoon kado. Als je grootverbruiker bent, en dus veel belt en internet, dan kun je kiezen voor een duurdere bundel die aan je gebruik is aangepast. Daar hoort dan uiteindelijk ook een nieuwere telefoon bij en zo krijg je een extra luxe cadeau. Sluit jij ook vandaag je mobiele abonnement af bij Tele2?