Gsm abonnement

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een gsm abonnement. De vaste telefoon verdwijnt in steeds meer huishoudens en de mobiel speelt een steeds grotere rol. Er zijn verschillende soorten abonnementen die je kunt afsluiten.

Kijk voor meer informatie over deze actie:

Algebeld – gsm met kado
Caste – telefoon met kado
Ritel – gratis kado bij abonnement

Mobiele telefoons

Mobiele telefoons zie je tegenwoordig overal. Een telefoon wordt niet meer alleen gebruikt om te bellen en sms’en, maar kent vele functies. Zo gaan veel mensen er bijvoorbeeld ook mee online en zijn ze met hun mobiel zeer actief op social media. Vooral de Smartphone is onwijs geliefd bij mensen. Er zijn talloze merken die mobiele telefoons aanbieden. Denk aan Samsung, Apple en Nokia.

Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement is een gsm abonnement, waarbij je alleen de simkaart krijgt. Je hebt dus geen telefoontoestel bij de prijs inbegrepen. Hierdoor is een abonnement doorgaans een stuk voordeliger. Veel mensen kiezen daarom voor een Sim Only abonnement. Ze kopen hun mobiel dan zelf of gebruiken een ouder model dat ze al hadden.

Mobiele bundel

De meeste mobiele abonnementen hebben een bundel. Dit houdt in dat je voor een x-aantal minuten kunt bellen en voor een x-bedrag per maand kan sms’en en internetten. In veel gevallen moet je bijbetalen wanneer je over je bundel komt. Soms is het ook mogelijk dat je helemaal geen gebruik kan maken van het abonnement wanneer je boven je bundel uitkomt. Je kan dan alleen nog maar bellen naar speciale noodnummers. Dit soort abonnementen zijn ideaal voor kinderen. Z heb je beter controle over de telefoonrekening, maar kunnen ze je nog wel steeds bereiken in geval van nood.

Prepaid

Een andere mogelijkheid is de prepaid gsm. Dit is niet echt een abonnement, omdat je geen maandelijkse rekening krijgt. In plaats daarvan heb je beltegoed en dit kun je opwaarderen wanneer je tegoed op is. Ook dit is ideaal voor kinderen, omdat je de kosten een stuk beter onder controle hebt. Ook voor mensen die niet vaak gebruik maken van hun mobiel, kan prepaid een hele handige optie zijn.

Kado bij gsm abonnement

Wanneer je een gsm abonnement afsluit, kun je een leuk kado krijgen. Veel providers geven namelijk waanzinnige cadeaus aan nieuwe klanten en dat kan volledig in jouw voordeel werken. Je kunt hierbij denken aan spelcomputers, Ipads en camera’s. Dit kost je doorgaans niks extra’s, je moet alleen een gsm met kado abonnement afsluiten. Providers doen dit namelijk omdat ze graag nieuwe klanten krijgen en proberen je op deze manier te lokken. Wanneer je goed oplet, kun je een waanzinnige deal sluiten en behalve je abonnement dus ook een leuk cadeau ontvangen.