Telefoon abonnement met Ipod kado

ipodWil jij een Ipod, zodat je je muziek overal kunt luisteren? Dan ben je vast niet de enige. Je kunt een Ipod kopen, maar dit is echt niet altijd nodig. Wanneer je namelijk een nieuw telefoon abonnement nodig hebt, is het goed mogelijk dat je een Ipod kado krijgt!

Wat is een Ipod?

Een Ipod moet niet verward worden met een Ipad. Een Ipad is namelijk een tablet en een Ipod is een draagbare muziekspeler. De Ipod is ontwikkeld door Apple en er zijn verschillende varianten van te verkrijgen. Denk hierbij aan de Ipod Shuffle en de Ipod Touch. Bij sommige Ipods kunnen er ook filmpjes worden gekeken en foto’s bekeken. Vrijwel alle modellen beschikken over een beeldscherm waarop wordt getoond welk nummer er wordt gespeeld. Muziek kan worden gedownload via ITunes, maar je zou bijvoorbeeld ook Spotify op een Ipod kunnen zetten en zo naar je muziek kunnen luisteren. Spotify werkt echter niet bij alle Ipods.

Telefoon abonnement met Ipod kado

Best handig, als je een telefoon abonnement kunt afsluiten en er direct een Ipod cadeau krijgt. Waarom doen providers dit? Zo’n cadeau is immers best duur. Heel makkelijk: het levert ze op termijn meer op wanneer jij een abonnement hebt. Providers zien het klantenbestand graag groter worden en gebruiken dan ook allerlei cadeaus om je te lokken. Daar kun jij gemakkelijk van profiteren wanneer je toch al een nieuw telefoon abonnement nodig hebt. Uiteindelijk haal je er zelf immers ook een groot voordeel uit.

Veel mensen sluiten een contract af, zonder echt goed te weten wat er in de voorwaarden staat. Dit is niet verstandig. Lees altijd goed na waar je eigenlijk voor tekent, zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.  Hoe zit het bijvoorbeeld met schade aan de Ipod en wat voor een garantie heb je? Hoe lang zit je vast aan het contract? Belangrijke vragen en de antwoorden erop zijn nog veel belangrijker. Je zit immers wel doorgaans voor minimaal een jaar vast aan zo’n contract. Het kan ook helemaal geen kwaad om verschillende contracten met elkaar te vergelijken. Wat moet je bijvoorbeeld betalen bij een vergelijkbaar abonnement van een andere provider? Het zou namelijk goed kunnen dat je abonnement toch wat aan de dure kant is, omdat je een Ipod cadeau krijgt.

Welke providers?

Maar waar kun je nou eigenlijk een provider vinden die een Ipod kado geeft bij een telefoon abonnement? Dat is niet makkelijk te zeggen en erg afhankelijk van de periode waarin je een abonnement wilt afsluiten. Zoek online goed naar de mogelijkheden en een aanbieding die past bij jouw wensen!