Telefoon abonnement met e-reader kado

e readerTegenwoordig kun je bij een telefoon abonnement ook een kado krijgen. Dit maakt een abonnement nog aantrekkelijker. Eén van de cadeaus die je kunt verwachten is bijvoorbeeld een e-reader. Altijd al een e-reader gewild? Dan kun je je kans slagen door een telefoon abonnement af te sluiten!

Waarom een e-reader?

Een e-reader is een apparaat waar je elektronische boeken op kunt lezen. Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat, hoef je niet te slepen met een stapel boeken. Je neemt enkel de e-reader mee en zet er een aantal boeken op. Dit scheelt ruimte en gewicht. Een e-reader heeft een prettig scherm, waardoor het lezen niet vermoeiend is voor de ogen. E-readers kun je krijgen van merken zoals Sony, Icarus en Pocketbook. De meeste e-readers hebben minstens 2 gig aan geheugen en dat betekent dat er honderden boeken op geplaatst kunnen worden. Deze boeken kun je kopen op bijvoorbeeld Bol.com.

Telefoon abonnement met e-reader kado

Het is heel gemakkelijk een telefoon abonnement te nemen waar je een kado bij krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld een e-reader krijgen wanneer je een abonnement afsluit. Dit doen providers om jou als nieuwe klant binnen te halen. Behalve e-readers worden er ook vele andere prachtige cadeaus weggegeven voor mensen die een telefoon abonnement afsluiten. Wanneer je toch een nieuw abonnement nodig hebt, dan kan dat dus in je voordeel werken!

Check goed wat je aanschaft

Het is natuurlijk zeer aantrekkelijk om een e-reader cadeau te krijgen bij je telefoon abonnement, maar je wilt niet vastzitten aan een deal waar je later spijt van hebt. Daarom is het verstandig om goed te lezen wat de voorwaarden zijn voor het abonnement. Bekijk bijvoorbeeld hoe het zit met de garantie en wat voor een kosten je eigenlijk gaat maken. Is het abonnement niet te duur? Met andere woorden: bel je wel genoeg voor de kosten van het abonnement? Het kan trouwens ook helemaal geen kwaad om eens uit te zoeken hoe duur vergelijkbare abonnementen zonder kado. Zo weet je of de kosten wel realistisch zijn. Controleer dus altijd goed wat je aanschaft, want je wilt niet voor onnodige verrassingen komen te staan.

Welke providers zijn er?

Providers als KPN, Tele2, Vodavone en Hi hebben geregeld aanbiedingen waarbij je een e-reader krijgt. Het is vooral raadzaam om providers goed in de gaten te houden en te kijken wat er allemaal voor een mogelijkheden zijn. Wees alert en pas op dat je niet net naast het net vist. Dat zou