Telefoon abonnement met spelcomputer kado

spelcomputersSpelcomputers zijn helemaal hot. De Wii U, de Xbox 360, de PlayStation 4 en de 3DS zijn stuk voor stuk geliefd bij het grote publiek. Het is een leuke manier om de tijd door te komen.

Kijk voor meer informatie over deze actie:

Algebeld – telefoon met spelcomputer kado
Caste – spelcomputer kado bij abonnement
Ritel – gratis spelcomputer kado

En nog leuker: je kan een spelcomputer krijgen bij een telefoon abonnement. Hoe dat werkt? Lees het hier!

Wii U

De Wii U is de opvolger van de Wii en is verschenen in 2012. Met de Wii U heb je een speciale GamePad, die wordt gebruikt bij het spelen van spellen. Deze GamePad heeft onder meer een touchscreen en een camera, waardoor het gamen op een hele nieuwe manier kan worden ervaren.

De Xbox One is een spelcomputer die verschenen is in eind 2013. Het is een verbeterde console ten opzichte van de Xbox 360. Er is een betere microfoonfunctie en ook de besturingssystemen zijn aangepast. Hierdoor kunnen er nog betere en mooiere games worden aangeboden.

PlayStation 4

Net als de Xbox One is de PlayStation 4 in 2013 verschenen. De spelcomputer heeft een ingebouwde camera en microfoon. Ook kunnen filmpjes en afbeeldingen van de spellen die je speelt worden geüpload naar social media.

Nintendo 3DS

De Nintendo 3Ds is een handconsole en dat betekent dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. De spelcomputer bestaat uit twee verschillende schermen. Het onderste scherm bestaat uit een touchscreen en het bovenste scherm is helemaal 3D.

Telefoon abonnement met spelcomputer kado

Zou jij graag één van deze consoles willen hebben? Dan kun je ervoor kiezen om een telefoon abonnement met spelcomputer kado te nemen. Providers geven regelmatig spelcomputers weg bij telefoon abonnementen. Dit doen ze omdat ze maar wat graag nieuwe klanten krijgen. Sla je slag en profiteer hiervan!

Bij welke providers moet je zijn?

De aanbiedingen om een console te krijgen bij een telefoon abonnement met kado vliegen je om de oren. Providers als VodaVone, Telfort en KPN hebben met grote regelmaat dit soort aanbiedingen. Is er op dit moment niks te vinden? Wacht dan eventjes en je zult vanzelf een abonnement kunnen afsluiten waar je een gratis console bij kado krijgt!