Telefoon abonnement met netbook kado

netbookWist je dat je met een nieuw telefoon abonnement vaak leuke kado’s kunt krijgen? Denk bijvoorbeeld aan een netbook. Je hoeft dus helemaal niet te betalen voor deze netbook.

Kijk voor meer informatie over deze actie:

Algebeld – telefoon met netbook kado
Caste – netbook kado bij abonnement
Ritel – gratis netbook kado

Wat is een netbook?

Een netbook is een soort laptop, maar dan een maat kleiner. Het is een lichte laptop die vooral geschikt is voor kleine applicaties en heeft doorgaans geen grote en zware processor. Een netbook is vooral heel handig wanneer je veel onderweg bent en toch een pc nodig heb. Een netbook neemt namelijk veel minder ruimte in beslag en is prima geschikt voor het minder zware werk, als tekstverwerken of applicaties.

Merken netbooks

Er zijn meerdere bekende merken die netbooks aanbieden. Hierbij kun je denken aan Asus, Ace, Dell en Samsung. Bekende netbooks zijn bijvoorbeeld de Eee Pc van Asus en de Aspire One van Acer.

Telefoon abonnement met netbook kado

Zoek je een nieuw telefoon abonnement en wil je graag een netbook kado? Dan is dit heel goed mogelijk. Providers zien jou graag als nieuwe klant en bieden daarom interessante cadeaus aan, waaronder netbooks. Geregeld kun je dus heel gemakkelijk een gratis netbook krijgen.

Zo’n abonnement met een gratis netbook klinkt natuurlijk reuze aantrekkelijk. Pas echter op dat je de voorwaarden niet vergeet te lezen. Zorg dat je voordat je een abonnement afsluit volledig op de hoogte bent van het contract en de voorwaarden. Hoe lang heb je bijvoorbeeld het contract en hoe zit het met de garantie? Wat gebeurt er als je netbook of telefoon wordt gestolen of beschadigd raakt en wat moet je eigenlijk maandelijks betalen? Vergeet vooral de kleine letters niet te lezen. Check ook goed hoeveel je denkt te bellen, sms’en en internetten in een maand. Het is doodzonde als je een te duur abonnement gaat afsluiten waarvan je de kosten er zeker niet uit zult halen. Vergelijk het betreffende aangeboden abonnement ook eens met soortgelijke abonnementen, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt.

Bij welke providers?

Je vraagt je natuurlijk af bij welke providers je een netbook kado krijgt. Dit lijkt een makkelijke vraag, maar is het niet. De aanbiedingen en acties bij providers kunnen namelijk gedurende het jaar behoorlijk wisselen. Het is dan ook raadzaam om deze acties eens goed in de gaten te blijven houden. Kijk vooral welke providers jou aanspreken en houd deze goed in gedachten.