T-mobile – telefoon abonnement met kado acties

t-mobile

Kijk voor meer informatie over deze actie:

Algebeld – gsm met kado
Caste – telefoon met kado
Ritel – gratis kado bij abonnement

Als je een nieuw abonnement wilt afsluiten voor je telefoon, dan kijk je natuurlijk ook naar de provider die je daar het meest geschikt voor vindt – eentje met goed bereik, goede klantenservice, en leuke extra’s. Daarnaast wil je waarschijnlijk wel een leuk cadeau bij je telefoonabonnent. Bekijk daarom altijd eerst de lopende acties, bijvoorbeeld voor een mobiel abonnement bij T-mobile.

Waarom T-mobile?

T-Mobile heeft een goed beoordeelde klantenservice, die via je mobiel gratis te bellen is. Daarnaast hebben ze altijd veel acties. Ook is hun tarief goed en zijn er gunstige prijzen voor bellen en sms’en in het buitenland. Met elke rekening die je aan T-Mobile betaalt voor je telefoon kun je bovendien punten sparen. Die punten kosten je niets extra’s. Je kunt ze omzetten in korting op je bundel, of voor een leuk kado uit de puntenshop.

Acties T-mobile

Ben je op zoek naar een telefoon met abonnement en een cadeau, dan kun je deze zeker afsluiten bij T-Mobile. Maar let op: T-Mobile heeft vaak op de website zelf minder goede acties dan er online te vinden zijn. Kijk daarom eens naar alle acties voor een abonnement van T-Mobile op deze website. Je vindt er zeker een leuke actie voor een abonnement dat bij jouw belgedrag past. Ken je je belgedrag niet? Bekijk dan eens je facturen van de afgelopen tijd. Daarop staat precies hoe veel minuten je hebt gebeld en wat je aan internet hebt verbruikt. Op basis daarvan kun je eenvoudig een nieuwe abonnement afsluiten bij T-Mobile.

Leuke cadeaus bij een abonnement van T-Mobile

Een abonnement bij T-Mobile kun je met of zonder telefoon afsluiten. Je kunt daarbij ook vaak een kado uitkiezen, zoals een spelcomputer of een tablet. Bij het kiezen voor een spelcomputer als cadeau bij de actie van je abonnement is het slim om goed te kijken of er ook spelpakketten beschikbaar zijn. Dan krijg je niet alleen een Wii of een Xbox of een PlayStation, je krijgt er een game bij. Zo kun je gelijk gaan spelen als je je mobieltje en je cadeau ontvangt en hoef je niet naar de winkel om eerst nog een spel te kopen. Dat scheelt tijd én geld.

Telefoon of kado?

Bij sommige abonnementen die je bij T-Mobile afsluit is het mogelijk om zowel een telefoon met een cadeau uit te kiezen. Bij andere abonnementen kies je voor een mobieltje óf je kiest voor een kado. Die laatste actie past natuurlijk het beste bij je als je een nieuw abonnement bij T-Mobile wilt afsluiten en nog een mobieltje hebt dat prima werkt. Je kunt dan kiezen tussen een groot aantal cadeaus in plaats van een nieuw mobieltje. Dus: je houdt je oude mobiel, en krijgt er een spelcomputer, een tablet of misschien zelfs een laptop bij. Helemaal niet gek voor een nieuw abonnement voor je telefoon!

Een cadeau voor je werk of school

Sommige acties zijn erg gunstig voor bijvoorbeeld je werk of school. Dat is onder andere zo als je een tablet krijgt als actie bij je abonnement van T-Mobile. Soms worden er zelfs laptops cadeau gedaan als je een nieuw abonnement afsluit. Dus wil je bellen met het netwerk van T-Mobile en lijkt het je fijn om daarbij een leuk kado te krijgen, als actie bij je abonnement? Kijk dan snel verder en sluit vandaag nog je abonnement over of sluit je nieuwe abonnement af.